PK Green is een Brits bedrijf gespecialiseerd in premium verlichting en producten op zonne-energie.

We zijn opgericht in 2006.

Sindsdien leverden we reeds meer dan 1 miljoen eenheden aan klanten in België, Europa en de VS.

Voor ons primeert kwaliteit op kwantiteit; dit wordt weerspiegeld in ons zorgvuldig samengestelde assortiment van premium verlichtings- en zonne-energieproducten.

Ons assortiment verlichting omvat oplaadbare lampen en verlichting op netstroom: moderne tafellampen, moderne stalampen, hangende plafondverlichting, drijvende lampen voor in het zwembad of de vijver, sfeerverlichting, ronde lampen en LED-kubussen.

Ons zonne-assortiment bestaat uit ventilatoren op zonne-energie, zonnepanelen voor campers en caravans, fonteinen op zonne-energie en zuurstofinstallaties voor de vijver op zonne-energie.

We leveren rechtstreeks aan particuliere klanten, maar ook aan evenementenbureau's, bruiloftsorganisatoren, privé-evenementen en feesten, hotels, restaurants, bars, spa's, recreatiecentra, golfclubs, filmstudio's en luxeboetieks.

Ontdek wie onze klanten zoal zijn:

BBC     Shangri-La    Hilton Hotels and Resorts    Selfridges       ITV       Warner Bros Studios

 

We leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit; dit is iets waar we trots op zijn. Alle producten die we leveren, worden door ons zelf getest en zij vervaardigd in lijn met de strengste normen. We verkopen niet dat we zelf niet zouden verkopen.

Om ons te contacteren, stuurt u ons een e-mail op admin@pkgreen.be, belt u ons op +44 (0)1902 607555, of stuurt u ons een bericht.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Beste,

Het team van PK Green